Alla inlägg under oktober 2010

Av Sandra Andersson - 14 oktober 2010 09:07

Idag fick jag lite sovmorgon! Fina fisken det. Nu står Ronja i gåstolen och morrar för katterna har stökat till så mycket i natt så det måste dammsugas innan hon kan vara på golvet. Men det får älskling göra när han vaknat för det är han bäst på ;)

Tänka sig att vi åkte till Hunge när det för en gångs skull var fint väder så vi kunde ut och åka lite skoter! Emelie var barnvakt till Ronja så vi kunde leka lite och ta det  lugnt.

Av Sandra Andersson - 14 oktober 2010 09:07

Varit mycket de senaste dagara så det blivit lite skrivet. Var i Hunge i helgen och vi hade för en gångs skull turen att få fint  väder och dessutom kom Emelie till Hunge och ville gärna vara barnvakt till Ronja så vi passade på att åka lite skoter och sitta och mysa vid en brasa på sjön. Hur mysigt som helst, känns som att jag missat vintern eftersom det varit så kallt att vi inte varit ute nå mycket.

 

 Pappa & Jerry


 

Utöver det så var det bara lugnt. Ronja ramlade dock när hon lekte med Maja och kallas numera för brottaren. Stackars lilla näsa..

 JAG ÄLSKAR ER! <3

Av Sandra Andersson - 14 oktober 2010 09:06

Nuså blir det avbockning!
- ringa försärkringskassan och höra hur det ligger till med min föräldrapenning
GLÖM, plats 99 lixom.. Beställde nya papper på hemsidag och får helt enkelt försöka ringa igen om jag ska vara säker på att jag får några pengar denna månad..
- ringa hälsocentralen och boka tid hos en läkare för att kolla upp min rygg som är helt pajjad
- duscha
- städa, dammsuga, diska
- byta i kattlådan och gå med soporna 
- packa väskan och kolla tåg till Bräcke 
- ringa min underbara pappa och berätta när i är framme så vi får hämtning till Hunge
Fixat! Men underbara pappan kommer och h'mtar oss i Brunflo ist! Han är så snäll min far!

Nästan allt färdigt har 5 och en halv timme på mig med resten. Det ska jag klara :)

Satt och läste lie på en blogg som jag och Markus hade förut, flummigt. Bilder och texter sen vi träffades lägger upp lite här! 

22 Oktober 2008 22:12 

ja..jag skulle ljuga om jag sa att det inte händer någonting speciellt i mitt liv just nu och att det var därför jag inte skriver någonting.

för just  nu så händer det speciella saker hela tiden. någon som är speciel har tagit sig in i mitt liv och blivit en del av mig och min vardag. han heter merkus och glömmer helatiden bort att skriva komman i sms, fast det kankse är bara för att han är lat.. precis som jag, precis som nu då jag inte orkar skriva stor bokstav fast det inte alls är så jobbigt som det låter. fast det är kankse det som gör att jag trivs så bra, för att vi är lata båda två, för att vi ät för lata för att diska, för att vi är för lata för att städa, fast vi är för lata för att gå till affären och just för tt vi är för lata att skriva komman och stor bokstav.

men det är inte bara det, det är det att han alltid på något sätt lyckas få mig att le. fast svåra tider får oss att gråta så kryper det ur ett "jag älskar dig" och någonting där inne känns så bra. som en känsla som inte riktigt gick att berskriva. men den finns där och den är starkare än någonsin.. och varje dag tror jag att den aldrig kan bli strakare än så, men så kommer morgondagen och mya mål som får mig att skutta några stek gögre på rangern till att älska dig så att jag svävar.

så jag sak inte ljuga och säga att det inte händer något specielt, för var dag för mig är speciel och visst finns det mycket därutöver, men något säger mig att iget kan bli större och speciellare än känslan att få bli älskad utav dig.

Markus Penis , du är helt enkelt för mig speciel.

 Gammal bild på älskling

Sen har vi en massa som ingen annan än jag och älskling fattar, så detta är från mig till dig min vackraste.
Tack för allt tokigt och roligt jag haft tillsammans med dig och tack för all gånger du ställt upp för mig, stöttat och tröstat.
Ingen kan vara lyckligare än jag. Jag älskar dig Markus Eriksson.



"Jesus har uppnberat sig för oss. I det lilla lövet såg vi inte mindre än Jesus ansikte, han tittade på oss och efter en stund sa han; STEN LEVER!!!"



"Inget är så ljuvt som en hård bryggkant mot din kind."



"Du är den hand jag saknat, du får mig att känna mig ståtlig, du har fått mig att resa mig för det jag tror på, Sandra jag är glad att jag hittade dig, din vän Penis."


"Sen behöver du aldrig byta dammsugar påse, det gör Greger här som ingår priset."

- det är det jag gillar med dig.

- vaddå ?

- att du är så misslyckad !

 





 

Nej nu har vi bjudit nog på oss själva och jag ska fortsätta med dagens lista.

Jag vill bara tillägga en liten sak,
Jag saknar min livskamrat, min händige, kreativa, vackra, roliga översnälla, ömtänksammaste livskamrat. Du och Ronja är det bästa som någonsin hänt mig!

Av Sandra Andersson - 14 oktober 2010 09:05

God morgon.. I natt har Ronja blivit förkyld igen, snorar grönsnor. Lagomt mysigt.. Men vi klarade oss genom natten och nu är det sysslor på G.
Dagens lista består av att
- ringa försärkringskassan och höra hur det ligger till med min föräldrapenning
- ringa hälsocentralen och boka tid hos en läkare för att kolla upp mi8n rygg som är helt pajjad
- duscha
- städa, dammsuga, diska
- byta i kattlådan och gå med soporna 
- packa väskan och kolla tåg till Bräcke 
- riga min underbara pappa och berätta när i är framme så vi får hämtning till Hunge. 
Ååh gud, vi måste verkligen fixa körkort. Detta är galet!
När allt detta är klart sitter vi i lughet i Hunge och mår perfekt!

 Ronja och Rikard i natt. Det är bra att ha en nalle att snysa på när man är ledsen och sjuk..

 Sover på pappa :)




Av Sandra Andersson - 14 oktober 2010 09:05

Oj, tiden bara rusar iväg det är redan 11 mars! Om tiden ska fortsätta gå så här snabbt är det snart dax för inskolning och skola. Men det ska bli skön att få lite rutiner igen.

Följde Carola till bussen för en stund sen. Hon har varit här och hälsat på. Mycket mycket trevligt! 

 Tre suddiga... Carola Ronja och jag!

 Carola och Ronja
 
Öppna förskolan var inte tokroligt men hoppas på bättre tur nästa gång och att det kommer fler dit. Vi gjorde gipstavla med ronjas fot och hand blev jättefint och det var roligt att gämnförna med den andra vi gjorde när hon var typ två månader gammal.

 GLADING!

Av Sandra Andersson - 14 oktober 2010 09:04

Oow imorse vaknade jag av att jag fick en tavelram i ögat. Ronja låg hos mig och hade tydligen vaknat och varit helt tyst, sen ställt sig upp mot fönsterbrädan som är ovanför sängen och kastat ner tavlan. Jag kankse ska ta det som ett tecken på att hon vill ha ett syskon eftersom hon tog tavlan med ultraljudsbilden. Eller så kankse jag helt enkelt ska ta det som ett tecken att hon är stor nu och bodre sova i sin säng hela natten? Haha.

I måndags när vi var och badade upptäckte jag Ronjas andra tand om jag inte har berättat det? Supersött :) Ska försöka ta en bild där man ser dem men det blir kankse om ett tag då dom växt upp lite!

Igår var jag med Alexandra och Kaspian en stund. Ronja var fjantig och blev rädd då Kaspian skrattade åt henne, vilket såg tokroligt ut! Men innan de var klart så lekte de glatt med varandra. 

 Ronja och Kaspian

 Ronja och Kaspian

Markus är på byggvän och jobbar så det blir perfekt att gå upp på öppna förskolan idag! Weei.




Av Sandra Andersson - 14 oktober 2010 09:03

Usch, vårt internet krånglar och det är så fruktansvärt frustrerande. Men nu efter många försök så har jag lyckats komma hit så nu ska jag skriva skriva skriva.. 
Dagen har varit lång känns det som, Erik ringde och väckte oss halv 9 och frågade om vi ville följa med och bada och det vile vi såklart men älskling har blivit förkyld så han blev hemma. Stackarn.

 Erik, Ronja & Maja

Träffade Jimmy och Kelwin ett tag innan jag gick och det var trevligt. Kelwin kollade på telitubbies och åt majskrokar.

Väl hemma igen var Ronja super mega trött och behövde sova men då kom Isak och Veronica och hälsade på så då hade hon allt annat för sig än att slå sig till ro och sova. När de hade gett sig av kom Jimmy in genom dörren då Ronja precis lags huvudet mot min axel och häll på att somna. Men nej nej, inte sova när Jimmy är på besök!
Så nu när det är lugnt så sover Ronja sö sött på soffan. Skönt för henne.

Igår var det kanonväder och vi var ute mest hela dagen, skönt med lite frisk luft! Det har blivit mycket inn omhus på senaste tiden då vi inte känner så många i Brunflo. Så på Onsdag är det öppen förskola för Unga föräldrar, både de som är gravida och de som har barn. Alla från 89 är välkommna. Hoppas att många dyker upp. Enligt bvc tanterna är det många unga föräldrar här omkring så det skulle vara roligt att träffa några.

Om vi nu har räknat rätt så är Ior 60 dagar gången idag så snart hoppas jag att kissebebisarna kommer ut. Tog med henne ut igår och borstade henne, det var inte så omtyckt men från vår sida så var det väl behövligt!
Hoppas att hon slutar håra så mycket det är tammef*n hår överallt!

 Jag

 Ronja
   IOR och Markus

Av Sandra Andersson - 14 oktober 2010 09:03

Egentligen borde jag göra nått vettigt nu ist för att sitta här. Städa vore kankse en bra idé.. Men just nu känner jag att jag bara vill ta det lugnt och ha armarna fria då Ronja sover i vagnen. Har varit och betalat in hyran och spiralen.
Ronja är mycket piggare idag men hon har fortfarande feber, tror att det beror på tanden eftersom kräkningarna har försvunnit. Hoppas det iaf.
Fick nyss ett brev med posten att jag kan hämta ut min nya mobil så det blir snart promenad ut i det fina vädret!



Hoppas den är nått för mig!

Ovido - Quiz & Flashcards